Sitemap

Theoriecursus, snel je theorie leren!, Verkeersschool Voorrang, rijschool in Sappemeer (Groningen) voor autorijles, motorrijles en aanhangerrijles

Wie

Verkeersschool Voorrang: een team van gemotiveerde, zeer ervaren instructeurs.

Wat

Auto en Aanhanger rijles.

Waarom

Onze leerlingen zo snel, maar goed mogelijk op het praktijkexamen voorbereiden. We hebben daarnaast ook veel plezier in ons werk.

Waar

Vanuit de thuisbasis Sappemeer rijden we naar veel plaatsen in Groningen. Zie onze werkgebied pagina met alle plaatsen.

Theoriecursus

Theorie dagcursus. Voor iedereen die graag op een snelle efficiënte manier het theorie certificaat wil behalen. De kosten voor deze cursusdagen zijn; 100 euro, dit is incl lunch en koffie/thee. excl CBR theorie examen. 

Hoe werkt het

Wij geven op zaterdag en maandag een compleet verzorgde theorie cursus. Op de zaterdag word er voornamelijk aandacht besteed aan alle aspecten en begrippen in de theorie. Op maandag kun je eventuele vragen bespreken met je instructeur en zal er getraind worden in examen vragen. Verstandig is om zo kort mogelijk na de theorie cursus een examen in te plannen bij het CBR. Dit kun je zelf regelen via de site van het CBR. 

Waar en wanneer.

Molenraai 7 in Sappemeer

Momenteel staan er nog geen theorie cursus dagen ingepland. Wel is het mogelijk om op maandagavond de gratis theorie les te volgen. Dit begint om 19.30

Aanmelden

Aanmelden kan via het contact formulier van de website. 

Vraag nu een gratis proefles aan!