Sitemap

Theoriecursus, snel je theorie leren!, Verkeersschool Voorrang, rijschool in Sappemeer (Groningen) voor autorijles, motorrijles en aanhangerrijles

Wie

Verkeersschool Voorrang: een team van gemotiveerde, zeer ervaren instructeurs.

Wat

Auto, Motor en Aanhanger rijles.

Waarom

Onze leerlingen zo snel, maar goed mogelijk op het praktijkexamen voorbereiden. We hebben daarnaast ook veel plezier in ons werk.

Waar

Vanuit de thuisbasis Sappemeer rijden we naar veel plaatsen in Groningen. Zie onze werkgebied pagina met alle plaatsen.

Uitgelicht

Voor de plaatsen Groningen en Winschoten kun je nu ook terecht op Autorijles Groningen of Autorijles Winschoten. Ook kun je voor meer informatie over onze motorrijlessen in Winschoten een kijkje nemen op Motorrijles Groningen. Daarnaast volgt binnenkort meer informatie over onze spoedcursussen autorijles in Groningen op Spoedcursus Autorijles.

Theoriecursus: 10 mei 2014

Theorie dagcursus. Voor iedereen die graag op een snelle efficiënte manier het theorie certificaat wil behalen.

Hoe werkt het

Wij geven op een zaterdag een compleet verzorgde theoriecursus. Op deze dag trainen wij zoveel mogelijk de theorie examenvragen die je ook op het examen kunt verwachten. Op een zeer efficiënte manier worden alle theoretische vraagstukken behandeld, zodat je goed voorbereid het theorie examen bij het CBR kunt gaan afleggen.

De theorie cursus dag word gegeven in de Pekelahof in Oude Pekela. De theorie cursus is incl een lunch, koffie en thee.

Aanmelden

Aanmelden kan via het contact formulier van de website. Vul hier je gegevens in en geef aan dat jij je wilt aanmelden voor de theorie dagcursus. Wil je de theorie cursus volgen met een reservering voor een  CBR theorie examen? Stuur dan met je DIGID een machtiging naar de rijschool. Middels deze machtiging kunnen wij dan een reservering voor je maken. Wij proberen altijd om zo snel mogelijk na de theorie trainingsdag een examen te reserveren. Kijk voor de beschikbare data in de tabel voor de theorie trainingsdagen. Nadat jij je hebt aangemeld, krijg je via de mail een factuur. Na betaling van de factuur is je aanmelding gereserveerd. Wil je graag een reservering voor een CBR theorie examen, dan krijg je na de betaling ook een mail met de reserverings-- bevestiging. Deze bevestiging is tevens je oproepkaart voor je theorie examen.

Theorie dagcursus, incl lunch. 10 mei 2014 - 09:30 - 16:30
CBR theorie examen. 12 mei in Assen
CBR theorie examen. 14 mei in Groningen.

Kosten. theorie dagcursus incl lunch. € 75.00
Theorie dagcursus incl CBR theorie examen. € 105.00

Vraag nu een gratis proefles aan!