Sitemap

Spoedcursus Motor, Verkeersschool Voorrang, rijschool in Sappemeer (Groningen) voor autorijles, motorrijles en aanhangerrijles

Wie

Klaas op de motor, Yvonne op het oefenterrein.

Wat

Een fantastische motorrijles. Eerst leer je het voertuig beheersen, daarna gaan we de openbare weg op.

Waarom

Naast instructeurs, zijn we ook fanatieke motorrijders. We geven onze motorrijlessen met passie voor de sport.

Waar

In Hoogezand / Sappemeer en omgeving leer je op een veilig terrein alle oefeningen voor het examen voertuig- beheersing. Daarna vervolgen we de opleiding op de openbare weg.

Spoedcursus motor

Wil je snel, goed en goedkoop je motorrijbewijs halen? Meld je dan aan voor de spoedcursus voor het motorrijbewijs. Ook voor de motorrijlessen hebben wij een paar uitstekende spoedcursussen ontwikkeld.

Hoe werkt de spoedcursus motor?

Je schrijft je in voor een gratis proefles motor. Geef hierbij aan dat je graag een spoedcursus motor wilt gaan doen. Tijdens de gratis proefles kunnen onze ervaren motor instructeurs een inschatting maken van de tijd en het aantal rijlessen die nodig zijn om je goed voor te bereiden op het cbr praktijkexamen. Je krijgt na de gratis proefles ook direct te horen wat de kosten en het aantal rijlessen zullen zijn, zodat je niet halverwege de spoedcursus voor verrassingen komt te staan in de vorm van extra rijlessen. Op het moment dat jij je inschrijft voor een spoedcursus motor word er direct, samen met jou en de instructeur, een planning gemaakt voor de rijlessen en de examens.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Spoedcursus motor in de praktijk

Het motorrijbewijs is opgesplitst in een aantal examens. Als eerste gaan we bezig met motor voertuigbeheersing, A-VB. Afhankelijk van de gekozen spoedcursus motor gaan we een aantal uren per dag bezig met oefeningen, zoals een langzame slalom, een achtje, halve draai, snelle slalom, remoefeningen etc. Het is ook mogelijk om de bijzondere verrichtingen in een dag te doen met aansluitend het praktijk examen. Deze mogelijkheden zullen uiteraard na de gratis proefles besproken worden.

Na het A-VB examen gaan we verder met de motorrijlessen op de openbare weg, A-VD. Ook dit is weer afhankelijk van de spoedcursus die je kiest maar vaak doen we dit in 2 a 3 dagen met aansluitend het praktijkexamen A-VD.

De A-VB (bijzondere verrichtingen) doen we op een groot oefenterrein waar we alle bijzondere verrichtingen kunnen uitvoeren. Hierdoor zijn we geen tijd kwijt met onnodig heen en weer rijden zodat je alle beschikbare tijd kunt benutten voor de bijzondere verrichtingen. Op de openbare weg zullen we met de motorrijlessen zoveel mogelijk aandacht besteden aan diverse verkeerssituaties. Met de motor kun je op een andere manier door het verkeer rijden dan dat je gewend bent met de auto. Verder gaan we uitgebreid in op het rijden van bochten, landweggetjes etc.

Voordelen van een spoedcursus motor

Met een spoedcursus mtoor bespaar je veel tijd waardoor je in verhouding goedkoper uit bent dan met een normale rijopleiding. Je beschikt dan in korte tijd over je rijbewijs zodat je nog de hele zomer tijd hebt om lekker te gaan toeren.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Hoog slagingspercentage spoedcursus motor (90-100%)

Slagingspercentage met een spoedcursus motor ligt hoog. Dit komt omdat je in korte tijd zeer intensief je motorrijlessen volgt.