Sitemap

Motorrijles in Groningen bij Voorrang. Al 40 jaar de beste., Verkeersschool Voorrang, rijschool in Sappemeer (Groningen) voor autorijles, motorrijles en aanhangerrijles

Wie

Klaas op de motor, Yvonne op het oefenterrein.

Wat

Een fantastische motorrijles. Eerst leer je het voertuig beheersen, daarna gaan we de openbare weg op.

Waarom

Naast instructeurs, zijn we ook fanatieke motorrijders. We geven onze motorrijlessen met passie voor de sport.

Waar

In Hoogezand / Sappemeer en omgeving leer je op een veilig terrein alle oefeningen voor het examen voertuig- beheersing. Daarna vervolgen we de opleiding op de openbare weg.

Uitgelicht

Voor de plaatsen Groningen en Winschoten kun je nu ook terecht op Autorijles Groningen of Autorijles Winschoten. Ook kun je voor meer informatie over onze motorrijlessen in Winschoten een kijkje nemen op Motorrijles Groningen. Daarnaast volgt binnenkort meer informatie over onze spoedcursussen autorijles in Groningen op Spoedcursus Autorijles.

Motorrijles

Verkeersschool Voorrang biedt je de mogelijkheid om motorrijles te volgen voor het behalen van je motorrijbewijs. De motorrijles wordt voornamelijk verzorgd in en romdom Hoogezand Sappemeer, Winschoten, Zuidbroek, Noordbroek, Pekela enzovoorts. Sinds 2004 is het motorrijbewijs opgedeeld in 2 examens voor motorrijles, een onderdeel voertuigbeheersing en een onderdeel wegdeelname. Ook voor de motor bieden we een gratis proefles aan.

Actie, 10 lessen + AVB + AVD, nu € 699,-

Profiteer van onze aantrekkelijk voorjaarskorting, nu 10 lessen inclusief beide praktijkexamens voor slechts €699,-. Zie voor meer informatie http://www.motorrijleswinschoten.nl

Jonger dan 24 jaar? Let op!

Per 1 januari 2014 wordt de regelgeving voor motorrijbewijzen weer aangepast. Vanaf 20 jaar mag je in een keer op A2 beginnen (tot 35KW), om vervolgens na twee jaar in het bezit van je motorrijbewijs A2, in een keer af te mogen rijden op de zware categorie.

Tot 20 jaar moet je op een 11KW motor afrijden (A1), na twee jaar mag je opnieuw examen doen voor de A2 categorie (tot 35KW). Wil je dan uiteindelijk voor de zware categorie examen doen, moet je eerst twee jaar hebben gereden met A2, om vervolgens het laatste examen wegdeelname voor A af te leggen.

Wil je direct je A motorrijbewijs (onbeperkt) halen, dan moet je minimaal 24 jaar zijn en kun je de twee lichtere categorieën dus overslaan.

Samengevat komt het er op neer:

 • Van 18 tot 20 jaar (A1)
  • Eerst 11KW motorrijlessen, theorie en praktijkexamens.
    
 • Van 20 tot 22 jaar (A2)
  • Tot 35KW, theorie en praktijkexamens.
    
 • Ouder dan 24 jaar (A)
  • Motorrijlessen, theorie- en praktijkexamens (Voertuigbeheersing en Wegdeelname)

We kunnen het ons goed voorstellen dat de nieuwe regelgeving niet helemaal duidelijk is. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over de nieuwe examens/regelgeving.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Behoorlijke korting op motorkleding bij Motoport in Hoogezand!

Wanneer je geslaagd bent voor je motorrijbewijs, krijg je van ons een waardebon die 10% korting geeft op motorkleding bij Motoport Express Hoogezand.
Korting van 45,- wanneer je samen met iemand anders gaat lessen!

Samen met een partner lessen is voordeliger

Wanneer je je aanmeldt voor een pakket motorrijles met minstens 2 personen dan krijg je van ons maarliefst € 45,- korting op ieder lespakket.

Wij laten jou niet alleen in de kou rijden: we doen met je mee!

Veel rij-instructeurs stappen tijdens de lessen in hun auto. Bij Verkeersschool Voorrang doen we dat anders, sta jij in de kou, dan staan wij in de kou. Onze instructeur volgt jou zelf op zijn eigen motor. Communicatie gaat via een radioverbinding in de helm.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Gratis proefles motorrijles!

Kortom, bij Verkeersschool Voorrang doen we er alles aan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op beide CBR examens. Kom een keer langs voor een gratis proefles en ervaar de gezellige sfeer! We zien naar je uit!