Sitemap

Spoedcursus Auto, Verkeersschool Voorrang, rijschool in Sappemeer (Groningen) voor autorijles, motorrijles en aanhangerrijles

Wie

Klaas en Yvonne zetten zich dagelijks in voor autorijlessen.

Wat

Autorijles waarbij jouw ontwikkeling voorop staat. We houden rekening met je niveau en we laten je rijlessen goed op elkaar aansluiten.

Waarom

Na 40 jaar autorijlessen te hebben verzorgd, kunnen wij perfect aanvoelen hoe jij jezelf kunt verbeteren. Hierdoor haal je sneller je rijbewijs.

Waar

Ongeveer 20 kilometer rond Sappemeer komen wij je halen en brengen we je thuis. Zie onze pagina met alle plaatsen.

Reactie van Roxanna

Vanaf het begin heb ik met veel plezier bij Rijschool Voorrang gereden. De auto rijdt heerlijk waardoor je alles snel onder controle hebt. Door de goede instructies plus de gezelligheid van Klaas en natuurlijk een beetje talent van mezelf ;) heb ik mijn rijbewijs binnen 3 maand in 1x gehaald!

Reactie inzenden

Spoedcursus Auto

Niet eens veel duurder dan normale rijlesssen!

Met spoed je rijbewijs halen? Schrijf je dan in voor 1 van onze spoedcursussen. Wij werken met een 10 daagse of 14 daagse rijopleiding. Het is ook mogelijk om een wat meer gespreide rijopleiding te doen maar nog steeds in korte tijd je rijbewijs halen. Dit doen we in de 30dagen rijopleiding.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Hoe werkt een spoedcursus auto?

Je schrijft je in voor een gratis proefles. Geef hierbij aan dat je graag een spoedcursus wilt gaan doen. Tijdens de gratis proefles kunnen onze ervaren instructeurs een inschatting maken welke spoedcursus het beste bij jou past. Je krijgt na afloop van je gratis proefles direct te horen wat voor jou de kosten zijn zodat je niet halverwege je spoedcursus voor verrassingen komt te staan in de vorm van extra rijlessen. Op het moment dat jij je inschrijft voor een spoedcursus word direct, samen met jou en de instructeur, een complete planning van de rijlessen gemaakt. Afhankelijk van de spoedcursus die je kiest, volg je een aantal uren rijles achter elkaar. In principe volg je dus elke dag een aantal rijlessen.

Voordelen van de auto spoedcursus

Een spoedcursus is over het algemeen wat duurder dan een reguliere rijopleiding maar doordat je op een zeer intensieve manier rijlessen volgt ben je uiteindelijk wel goedkoper uit dan wanneer je elke week een uurtje rijles hebt.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Je bespaart veel tijd. Met een normale rijopleiding ben je vaak minimaal 2 a 3 maanden bezig voordat je klaar bent voor het cbr praktijkexamen.
Slagingspercentage van een spoedcursus ligt vaak hoger dan bij een normale rijopleiding. Dit komt doordat je op een zeer intensieve manier je rijlessen volgt.

Belangrijke punten voor de spoedcursus auto

Zorg dat je, voordat je begint met je spoedcursus, je theoriecertificaat behaald hebt. De rijlessen mag je natuurlijk volgen zonder een theorie certificaat. Maar om aan het CBR praktijkexamen te mogen deelnemen zul je moeten beschikken over het theoriecertificaat.

Zorg dat je voldoende tijd hebt om rijlessen te volgen. Afhankelijk van de spoedcursus zul je vaak elke dag een aantal uren autorijles hebben.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Snel en goedkoop je rijbewijs halen? Het is echt mogelijk!