Sitemap

Autorijles in 60 plaatsen in Groningen, Verkeersschool Voorrang, rijschool in Sappemeer (Groningen) voor autorijles, motorrijles en aanhangerrijles

Wie

Klaas en Yvonne zetten zich dagelijks in voor autorijlessen.

Wat

Autorijles waarbij jouw ontwikkeling voorop staat. We houden rekening met je niveau en we laten je rijlessen goed op elkaar aansluiten.

Waarom

Na 40 jaar autorijlessen te hebben verzorgd, kunnen wij perfect aanvoelen hoe jij jezelf kunt verbeteren. Hierdoor haal je sneller je rijbewijs.

Waar

Ongeveer 20 kilometer rond Sappemeer komen wij je halen en brengen we je thuis. Zie onze pagina met alle plaatsen.

Reactie van Roxanna

Vanaf het begin heb ik met veel plezier bij Rijschool Voorrang gereden. De auto rijdt heerlijk waardoor je alles snel onder controle hebt. Door de goede instructies plus de gezelligheid van Klaas en natuurlijk een beetje talent van mezelf ;) heb ik mijn rijbewijs binnen 3 maand in 1x gehaald!

Reactie inzenden

Autorijles

Verkeersschool Voorrang is zeer flexibel. Vaak kunnen we je tegemoet komen in heel veel wensen, waardoor je zelf veel invloed hebt op de duur van je rijopleiding en het aantal uren dat je wekelijks rijlessen volgt.

Je krijgt een vaste instructeur toegewezen die je gedurende de hele rijopleiding begeleidt. Sommige leerlingen vinden het prettig om aan het einde van de opleiding ook nog even te rijden met een andere instructeur, dit is natuurlijk altijd bespreekbaar.

Nieuw: Spoedopleiding

Sinds kort kun je bij ons een spoedopleiding volgen voor het halen van je autorijbewijs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zeer ervaren instructeurs bij Verkeersschool Voorrang

Omdat ons bedrijf al sinds 1981 een uitstekende naam heeft in Groningen en omgeving, ben je verzekerd van een deskundige instructeur die precies aanvoelt op welke punten jij jezelf nog kunt verbeteren. Hierdoor ben je sneller verzekerd van je rijbewijs.

De opleiding voor examen B, de autorijles, bestaat uit twee delen. Het theoretische en het praktijkdeel. De opleiding ziet er als volgt uit:

 • Gratis proefles / Intake
  Tijdens de intake maken wij een schatting hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. We geven je het advies om een lespakket te kiezen of, wanneer je bijvoorbeeld al veel ervaring hebt, te gaan voor losse lessen. Wij draaien er niet om heen; bij ons krijg je altijd een eerlijk en concreet advies!

  Vraag nu een gratis proefles aan!
 • Theorie
  Het is voor ons heel belangrijk dat je snel je theorie-examen haalt, zodat we snel een examendatum kunnen reserveren. Wij helpen je graag met de theorie, op maandag avond verzorgen wij een gratis theorie avond voor iedereen. 
 • locatie; Molenraai 7 in Sappemeer, we beginnen om 19.30
 • voor wie? iedereen is welkom op onze theorie avonden. 
   
 • Autorijles
  Ook wanneer je je theorie examen nog niet hebt gehaald, kun je beginnen met autorijles. Tijdens de autorijlessen proberen we je zo snel mogelijk bekend te maken met alle verschillende onderdelen van de rijopleiding. Zo leer je bijvoorbeeld achteruit inparkeren, op de snelweg rijden, achteruit rijden, kennis van de auto enzovoorts.
   
 • Officiele CBR examen in Groningen of Winschoten
  Als jij klaar bent voor een praktijkexamen, dan plannen we een examendatum bij het CBR. Het praktijkexamen wordt afgenomen in een van de officiele CBR examencentra's in Groningen of Winschoten. Het is van tevoren niet bekend welke examinator je zult krijgen. Tijdens het praktijkexamen ga je een stukje rijden met de examinator naast je, in je eigen lesauto. De examinator beoordeelt je rij- en kijkgedrag. Ook zal hij/zij een aantal vragen stellen over de auto. Gelukkig hebben wij je te voren goed voorbereid! Onze rijschool haalt al tientallen jaren een bovengemiddeld hoog slagingspercentage.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Kortom, lijkt het je wat om een keer een gratis proefles te volgen bij Verkeersschool Voorrang? Schrijf je dan nu in op onze gratis proefles pagina. Wij laten je graag zien hoe een professionele rijschool te werk gaat!

CBR Eigen Verklaring (EV)

Voordat er een praktijkexamen ingepland kan worden moet jijzelf een paar zaken regelen. 

Stap 1; machtigen van de rijschool. Je gaat naar de site van het CBR en klikt op het linkje, machtigen rijschool. Hier moet je jou persoonlijke gegevens invullen en het rijschoolnummer van je rijschool. Ons rijschoolnummer is 0143N1. Het CBR heeft een goed beveiligde site, zodat jou gegevens ook vertrouwelijk verwerkt worden.

Stap 2; de Eigen Verklaring. Dit is een lijstje met vragen, omtrent je gezondheid in betrekking tot je rijvaardigheid. Ook deze verklaring kun je vinden op de site van het CBR. Vul deze verklaring op tijd in, of informeer bij je rijschool als je hier vragen over hebt.

Zodra deze gegevens bij het CBR verwerkt zijn, kom je in het reserverings systeem van je rijschool te staan, en van daaruit kan er een praktijk examen voor jou ingepland worden.