Sitemap

Haal je E-achter-B (BE), oftewel: Aanhangerrijbewijs bij Voorrang!, Verkeersschool Voorrang, rijschool in Sappemeer (Groningen) voor autorijles, motorrijles en aanhangerrijles

Wie

Klaas, Yvonne en Coert verzorgen de cursus E-achter-B

Wat

Goedkoop je aanhanger rijbewijs in één dag. 's Ochtends oefenen, 's middags examen!

Waarom

De lage prijs, ruime ervaring en goed materiaal bij Verkeersschool Voorrang

Waar

In en om Hoogezand Sappemeer worden de rijlessen verzorgd. Rijles op locatie is prima bespreekbaar.

Aanhangerrijles (E-rijbewijs)

Ook voor het behalen van het E rijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk om losse lessen te volgen zodat je de opleiding kunt spreiden en aan kunt passen aan je eigen tempo. Ook kun je kiezen voor een complete dagopleiding, dat houdt dus in dat je s'ochtends begint met lessen en aan het eind van de dag examen gaat doen. Uiteraard is er tussendoor wel even tijd voor een kop koffie en een lunch.

Een gratis intake? Je bent van harte welkom!

Mocht je belangstelling hebben voor de BE opleiding dan kun je het beste beginnen met een intake zodat wij een inschatting kunnen maken wat er mogelijk is. De intake kunnen we je gratis aanbieden en is geheel vrijblijvend.

De lessen worden verzorgd in een schakelauto met daarachter een dichte huifaanhanger van 6 meter lang.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Wanneer is het E rijbewijs verplicht?

Wij krijgen vaak de vraag wanneer is nou een E rijbewijs nodig en wat kan en mag nog zonder. Voor de duidelijkheid hebben we een pagina "wanneer een BE rijbewijs" gemaakt met hierop een duidelijke uitleg.

Nieuwe wetgeving

De komende jaren zal de minister een nieuwe wet gaan invoeren waarbij iedereen die met een aanhanger, zwaarder dan 750 kg, de weg op moet een E rijbewijs nodig heeft. Dat betekent dat iedereen die nu nog zonder E rijbewijs zijn aanhanger of caravan mag trekken dan toch opnieuw examen moet doen. Mocht je dus toch al plannen hebben voor het E rijbewijs, wacht dan niet te lang want de verwachting is dat de reserveringen en wachtijden behoorlijk op zullen lopen.